Kom je meedoen?Plezier, de innerlijke glimlach en de warme gloed van Qi zijn de leidraad in mijn lessen.

Mijnlesaanbod

Mijnlesaanbod

Iedere les duurt ongeveer 75 à 90 minuten waarin we Zhineng Qigong beoefenen en ik over de achtergronden vertel. We sluiten altijd af met thee, zodat er ruimte is om te vragen en ervaringen te delen. Een belangrijk onderdeel bij het beoefenen van Zhineng Qigong is het Qiveld dat in een groep sterker is. Vandaar dat ik bij voorkeur les geef in een groep van minimaal 4 personen. Privéles, bij jou of mij thuis is echter ook mogelijk. Van mei t/m september zijn mijn lessen zoveel mogelijk buiten.

Kennismaken met
Zhineng Qigong

In 3 introductielessen maak je kennis met enkele (opwarm) oefeningen uit level 1. Je leert de opbouw van de lichaamshouding waarin de energie vrij kan stromen. Je ervaart het Qiveld, en de Lift Chi Up, de belangrijkste oefening. Ik wil je graag de magie van ZQ laten ervaren en hoop je dan te zien in de beginnerscursus!

De eerstvolgende kennismakingscursus is op 25 maart van 9.15 uur – 12.15 uur.

Groepsles        € 15,00 pp
Priveles             € 30,00 (max 2p)

Beginners
cursus

Deze cursus omvat 10 lessen. We gaan alle oefeningen goed aanleren zodat je ze zelfstandig thuis kunt uitvoeren, evt. met begeleiding van een cd/mp3. Je leert alle opwarmoefeningen, en de Lift Chi Up goed uitvoeren. Tevens maken we een begin met de 3centresmerge methode. Je leert de 8 verses en de daarbij behorende informatie. Ik behandel de theorie met als leidraad de boeken die geschreven zijn door Anne Hering. Na de cursus kun je zelfstandig ZQ thuis beoefenen.  En instromen in een van mijn gevorderden groepen.

Daarbij gebruik ik de 2 boeken van Anne Hering waarin theorie en oefeningen om thuis te doen.

Groepsles        € 100,00 pp
Priveles             € 200,00 (max 2p)

Vervolg

Voor een team of een vereniging

Na de beginnerscursus, of als je al ervaring hebt met ZhinengQigong, kun je instromen in 1 van mijn 2 doorlopende lesgroepen. De ene lesgroep is al geruime tijd samen en beoefent level 1 en 2. De andere groep bestaat uit beginners die level 1 beoefenen. We leren nieuwe oefeningen aan en verdiepen de bekende oefeningen gecombineerd met de theorie.
Daarnaast is het mogelijk om een les, lezing of workshop op maat te maken. Ik kan bv voor een team of vereniging een (kort) programma maken zodat deelnemers kunnen kennismaken met ZhinengQigong .

Vervolg

Na de beginnerscursus, of als je al ervaring hebt met Zhineng Qigong, kun je instromen in 1 van mijn 2 doorlopende lesgroepen. De ene lesgroep is al geruime tijd samen en beoefent level 1 en 2. De andere groep bestaat uit beginners die level 1 beoefenen. We leren nieuwe oefeningen aan en verdiepen de bekende oefeningen gecombineerd met de theorie.
 

Voor een team of een vereniging

Daarnaast is het mogelijk om een les, lezing of workshop op maat te maken. Ik kan bv voor een team of vereniging een (kort) programma maken zodat deelnemers kunnen kennismaken met ZhinengQigong .
 

Every day is a new day,a new beginning,a new day in paradise.

Contact

Sprankelende Bron geeft Zhineng Qigong lessen in Lelystad.
Benieuwd? Neem contact op.

info@sprankelendebron.nl

Petra Heirbaut

Zhineng Qigong docent
Qing Bai gecertificeerd
Lid van Zhigong Institute NL

© 2022 Sprankelende Bron