Kom jemeedoen?Plezier, de innerlijke glimlach en de warme gloed van Qi zijn de leidraad in mijn lessen.

Mijnlesaanbod

Mijnlesaanbod

Iedere les duurt ongeveer 75 à 90 minuten waarin we Zhineng Qigong beoefenen en ik over de achtergronden vertel. We sluiten altijd af met thee, zodat er ruimte is om te vragen en ervaringen te delen. Een belangrijk onderdeel bij het beoefenen van Zhineng Qigong is het Qiveld dat in een groep sterker is. Vandaar dat ik bij voorkeur les geef in een groep van minimaal 4 personen. Privéles, bij jou of mij thuis is echter ook mogelijk. Van mei t/m september zijn mijn lessen zoveel mogelijk buiten.

Kennismaken

 

Wil je ervaren wat Zhineng Qigong is en de sfeer tijdens mijn lessen proeven dan ben je altijd welkom op de maandagavond of vrijdagochtend. Een proefles kost € 7,50.

Vind je het prettig om de grondbeginselen van Zhineng Qigong in een workshop of korte serie lessen te leren dan kan dat privé of bij voldoende deelnemers in een nieuwe beginnersgroep. Daarna kun je zelfstandig thuis Zhineng Qigong beoefenen en instromen in de doorlopende lesgroep .

Zhineng Qigong
lessen

 

Van oktober tot en met april geef ik les in een mooie ruimte in het centrum van Lelystad. In de groep van maandagavond is instromen nog mogelijk.

Maandagavond van 19.00 uur – 20.30 uur
Vrijdagochtend van 09.15 uur – 10.45 uur (VOL)

Voor en na de les een kwartier in- en uitloop.

Bijdrage: € 13,50 per losse les.
Bij het vooruitbetalen van het volledige lesblok (10-12 lessen)krijg je 20% korting op de prijs per les.

Overige mogelijkheden

 

Daarnaast is het mogelijk om een les, lezing of workshop op maat te maken. Ik kan bv voor een team of vereniging een programma maken zodat deelnemers kunnen kennismaken met de helende, zachte rust en kracht van Zhineng Qigong. De Core improvement methode biedt mooie coachingelementen.

Every day is a new day,a new beginning,a new day in paradise.

Contact

Sprankelende Bron geeft Zhineng Qigong lessen in Lelystad.
Benieuwd? Neem contact op.

info@sprankelendebron.nl

Petra Heirbaut

© 2022 Sprankelende Bron